Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Natur Tanya® Bavicchi Bio Vöröskáposzta csíráztatáshoz

650 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. május 15.

Leírás

Natur Tanya® Bavicchi Bio Vöröskáposzta csíráztatáshoz - Tisztítja a vért, javítja a látást. 

 

Fekélygyógyító vegyületet, u-vitamint tartalmaz, gyulladáscsökkentő. Táplálja a bőrt, tisztítja a vért, javítja a látást. Csontok, fogak, nyirokmirigy. Keringésjavító. Kalciumtartalma megegyezik a tej kalciumtartalmával, azzal a különbséggel, hogy ez valójában hasznosul is.

A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket tárol!

Nincs még egy olyan természetes növényi táplálék a Földön, ami több tápanyagot tartalmazna, mint a friss csíra. A friss csíranövények salaktalanítják, lúgosítják a szervezetet, kalóriaszegények, nem hizlalnak, nem puffasztanak, antiszeptikus és antiallergén hatásúak. 

A frissen előbújó csírák egyedülálló „élő” élelmiszerek, kedvező élettani hatásaikat, a koncentrált, könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek, aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják. Az otthoni csíráztatás nem csak a testnek, de a léleknek is gyógyítója. A csíranövények növekedése visszavisz minket a gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot csíráztattunk. Újra rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus is a természet!  

A csíráztatás reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak, mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a vitalizáló és védő elemek.

Ez a tápanyag tartalom a csíráztatás első napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez.

 

Bavicchi

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Felhasználási javaslat

Felhasználási javaslat:

  • Áztatási idő: 12 óra
  • Öblítés: naponta 2-3-szor
  • Csíráztatási idő: 4-6 nap

Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben tartható 1-2 hétig.

Kiszerelés: 12 gr.  

hu-oko-bio-csira-magok.jpg