Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csíráztatás

A csírák élettani hatásairól egyre többet hallani és folyamatosan növekszik azok száma is, akik ezeket az étkezéseik rendszeres részévé teszik. A csírák általánosságban is pozitív hatással vannak egészségünk megőrzésére. Ha az egészséges táplálkozás alapja a zöldségfélékben gazdag étrend, az élő élelmiszerek fogyasztása, érdemes a csírákat is beleépítenünk a mindennapi étkezésekbe. A csírák élő élelmiszerek, fogyasztásuk így rendkívül fontos, különösen a vitaminszegény hónapokban, hiszen ezekben az aprócska növényi részekben rengeteg vitamin, ásványi anyag, fehérje, aminosav és egyéb hasznos összetevő található. Mindezek elengedhetetlenek az emberi szervezet megfelelő működéséhez. A csírákban koncentráltan vannak jelen a tápanyagok, hiszen már ebben az állapotban tartalmazzák mindazt, ami a növények növekedéséhez, illetve később az "életükhöz" szükséges.

Rendezés: