Leírás
Termelői Narancsos Vitamézes (230 g)
Termelői narancsos vitamézes. Összetevők: vegyes virágméz, 100%-os liofilizált (fagyasztva szárított) narancs, virágpor, propolisz, méhpempő. 100%-os liofilizált (fagyasztva szárított) narancs: Ragaszkodunk a természetes alapanyagokhoz. A fagyasztva szárítás egy modern vízkinyerési technika, amiután a narancs a beltartalmi értékeinek 97%-át megtartja, beleértve a színét és minőségét, hozzáadott anyag pedig nem keletkezik benne.
A virágpor 22 aminosavból 20 megtalálható benne, emellett 18 féle vitamint, 25 ásványi anyagot, sok nyomelemet, enzimet és zsírsavat tartalmaz. A propolisz kb. 200 féle anyag keveréke, főbb komponensei: gyanták, balzsamok, viaszok, illóolajok, virágpor. Továbbá tartalmaz: vitaminokat, nyomelemeket, ásványi anyagokat, enzimeket, flavonoidokat, terpéneket, aminosavakat. A méhpempő az egyetlen olyan természetes anyag, amely több mint 150 biológiailag aktív összetevőt: fehérjét, zsiradékot, cukrot, vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet, enzimeket és még számos egyéb bioaktív anyagot tartalmaz. A méhpempő a méhek "teje". Ezzel a csodálatos anyaggal etetik a királynőt.
Kinek, mikor ajánlott?
-
ha gyermeked közösségbe jár, így fokozottan ki van téve a különböző fertőzéseknek
-
ha gyermeked immunrendszerét támogatni, védeni, erősíteni szeretnéd
-
legyengült immunrendszer esetén, hosszú betegség után
-
kórházi tartózkodás alatt
-
az őszi-téli-tavaszi hónapok alatt folyamatosan
-
meghűlés, torokfájás, gyulladás vagy egyéb megbetegedés első jelére
Dr. Sárkány Ferenc gyógyszerész, természetgyógyász, apiterapeuta ajánlásával.
Vélemények
Összetevők, adagolás
Összetevők: vegyes virágméz, 100%-os liofilizált (fagyasztva szárított) narancs, virágpor, propolisz, méhpempő.
Tápérték/100g: 1270 kJ, szénhidrát ~78-81%, víz ~19-21%, fehérje 0,03%, zsír 0%.
Adagolás: legalább napi 1 teáskanálnyi termék fogyasztása javasolt.
Tárolás: napfénytől védve, szobahőmérsékleten.
Származási hely: Magyarország
Mézkülönlegességeink állaga és beltartalma: Termékeinkhez magas arányban használunk hőkezeletlen nyers mézet, így biztosítjuk, hogy a bennük található értékes bioaktív összetevők és enzimek megmaradjanak. Ennek a természetes feldolgozási módnak köszönhetően mézeink kristályosodhatnak, ami a kiváló minőség és a természetes állapot egyértelmű jele. Mézkülönlegességeink sűrűbb, krémesebb állagúak, gyakran szilárdabb, kanállal vésős textúrával. Tapasztalt fogyasztóink nagyra értékelik ezt a minőségi jellemzőt, az első alkalommal vásárlókat azonban meglepetésként érheti. A természetes állag módosítható 40°C alatti óvatos melegítéssel, ami lágyítja a konzisztenciát. A szilárdabb állagú méz jelentős előnye: hosszabb ideig szopogatható, ezáltal az értékes tápanyagok több időt kapnak a szájüregi nyálkahártyán keresztül történő felszívódásra, így hatékonyabban fejtik ki jótékony hatásukat.
Figyelem: 1 éves kor alatti gyermekek nem fogyaszthatják. Méhészeti termékekre, virágporra allergiás személyek számára alkalmazása nem javasolt.