Szeretettel meghívunk minden érdeklődőt egy izgalmas előadásra, amely az immunrendszer, fermentálás és bélflóra témáit járja körül. Az előadást az egészséges életmód és táplálkozás iránt elkötelezett szakember tartja, aki bemutatja az immunrendszer működésének fontos kérdéseit, a fermentálás hatásait, valamint a bélflóra működésének és az egészséges baktériumok szerepének kulcsfontosságát.
Az előadás során megtudhatod, hogyan lehet hatékonyan támogatni az immunrendszeredet, hogyan kell jól fermentálni, és miben különbözik ez a hagyományos főzési elvektől, valamint milyen szerepe van a bélflórádnak az egészséged szempontjából.
ELŐADÓ: Dr. Csicsor János kémikus kutató, termék fejlesztő, gyártó a Hymato Kft. tulajdonos-ügyvezetője.
Az esemény ingyenes, de a korlátozott férőhely miatt előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet a következő űrlap kitöltésével teheted meg: https://forms.gle/ZBd5bm1oqCKQWrBD9
Az esemény időpontja és helyszíne:
- 2023.05.20, 14:00 óra
- 6724 Szeged, Vasas Szent Péter u. 5/C
Ha bármilyen kérdésed van az előadással kapcsolatban, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi e-mail címen: gyogykuckoshop@gmail.com