Leírás
Termelői Méhpempős méz (230 g)
Prémium mézkülönlegesség méhpempővel gazdagítva. Támogatja az immunrendszert és a hormonrendszert. Természetes vitalizáló és regeneráló hatás. A méhpempő többek közt a méhanya tápláléka. Ez a szuperösszetevő a nagy vitamintartalmának köszönhetően az emberi testet alkotó sejteket táplálja, anyagcseréjét javítja, ezért "ott segít, ahol baj van". A benne lévő 10-HDA sav egy természetes antioxidáns és szteroid, amely kizárólag a méhpempőben fordul elő, egy nagyon hatékony vírus- és baktériumölő, ami képes rákos megbetegedésekkel küzdeni.
Fontosabb alkalmazások: kívánt teherbeesés elősegítése, immunrendszer erősítése, allergia csökkentése, hormon- és mirigyműködési zavarok enyhítése, szív és érrendszeri panaszok, gyomor- és bélbántalmak, idegrendszeri problémák, szklerózis multiplex, depresszió és nőgyógyászati problémák kezelése, fejlődésben elmaradt beteges gyermekek felerősítése, kisebb csomók, ciszták, kisebb daganatok gyógyítása, koleszterin csökkentése.
Dr. Sárkány Ferenc gyógyszerész, természetgyógyász, apiterapeuta ajánlásával.
Vélemények
Összetevők, adagolás
Összetevők: vegyes virágméz, méhpempő.
A méhpempőben található: vitaminok (B1, B2, B3, B4, B5, B6, C, D, E, H), ásványi anyagok és nyomelemek, enzimek, antibiotikumok, tiamin, riboflavin, piridoxin, niacin, pantoténsav, biotin, folsav, szterin, biopterin és neopterin. Tápérték/100g: 1270 kJ, szénhidrát ~78-81%, víz ~19-21%, fehérje 0,03%, zsír 0%.
Adagolás: legalább napi 1 teáskanálnyi termék fogyasztása javasolt.
Tárolás: napfénytől védve, szobahőmérsékleten.
Származási hely: Magyarország
Mézkülönlegességeink állaga és beltartalma: Termékeinkhez magas arányban használunk hőkezeletlen nyers mézet, így biztosítjuk, hogy a bennük található értékes bioaktív összetevők és enzimek megmaradjanak. Ennek a természetes feldolgozási módnak köszönhetően mézeink kristályosodhatnak, ami a kiváló minőség és a természetes állapot egyértelmű jele. Mézkülönlegességeink sűrűbb, krémesebb állagúak, gyakran szilárdabb, kanállal vésős textúrával. Tapasztalt fogyasztóink nagyra értékelik ezt a minőségi jellemzőt, az első alkalommal vásárlókat azonban meglepetésként érheti. A természetes állag módosítható 40°C alatti óvatos melegítéssel, ami lágyítja a konzisztenciát. A szilárdabb állagú méz jelentős előnye: hosszabb ideig szopogatható, ezáltal az értékes tápanyagok több időt kapnak a szájüregi nyálkahártyán keresztül történő felszívódásra, így hatékonyabban fejtik ki jótékony hatásukat.
Figyelem: Méhészeti termékekre, virágporra allergiás személyek számára alkalmazása nem javasolt.