Termelői Dió Akácmézben (230 g)
3.290 Ft (2.591 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Termelői Dió Akácmézben (230 g)

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2025. szeptember 03.
Kívánságlistára teszem
3.290 Ft (2.591 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Termelői Dió Akácmézben (230 g)

 


A dió akácmézben kiváló ínyencség és rendkívül egészséges, tökéletes amikor egy kis komolyabb finomságra vágyunk. A dióban megtalálható ásványi anyagok segítik a vérképzést és erősítik az immunrendszert, emellett a diónak számos jótékony élettani hatása van.

 

Miért jó az akácméz?

 

  • Természetes immunerősítő: Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, hozzájárul az immunrendszer támogatásához.

  • Lassan kristályosodik: Magas gyümölcscukor-tartalma miatt kiváló választás azok számára, akik szeretik a folyékony mézet.

  • Sokoldalú felhasználás: Teákhoz, süteményekhez, reggeli müzlikhez, vagy akár önmagában is tökéletes.

  • Gyengéd a gyomorhoz: Kevésbé savas, ezért kíméli az emésztőrendszert.

  • Természetes energiaforrás: Gyorsan felszívódó szénhidráttartalma miatt ideális edzés előtt vagy fáradtság esetén.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Összetevők, adagolás

Összetevők: akácméz, dió.
Tápérték/100g: 1270 kJ, szénhidrát ~78-81%, víz ~19-21%, fehérje 0,03%, zsír 0%.

Adagolás: legalább napi 1 teáskanálnyi termék fogyasztása javasolt.

Tárolás: napfénytől védve, szobahőmérsékleten.

Származási hely: Magyarország

Mézkülönlegességeink állaga és beltartalma: Termékeinkhez magas arányban használunk hőkezeletlen nyers mézet, így biztosítjuk, hogy a bennük található értékes bioaktív összetevők és enzimek megmaradjanak. Ennek a természetes feldolgozási módnak köszönhetően mézeink kristályosodhatnak, ami a kiváló minőség és a természetes állapot egyértelmű jele. Mézkülönlegességeink sűrűbb, krémesebb állagúak, gyakran szilárdabb, kanállal vésős textúrával. Tapasztalt fogyasztóink nagyra értékelik ezt a minőségi jellemzőt, az első alkalommal vásárlókat azonban meglepetésként érheti. A természetes állag módosítható 40°C alatti óvatos melegítéssel, ami lágyítja a konzisztenciát. A szilárdabb állagú méz jelentős előnye: hosszabb ideig szopogatható, ezáltal az értékes tápanyagok több időt kapnak a szájüregi nyálkahártyán keresztül történő felszívódásra, így hatékonyabban fejtik ki jótékony hatásukat.

Figyelem: Dióra, méhészeti termékekre, virágporra allergiás személyek számára fogyasztása nem javasolt.