A rendezvény menüje:
-
előétel: táplálkozás élettani bevezetés - az aranykor rövid története
-
első fogás: Ismerjük meg milyen tulajdonsággal kell élelmiszereinknek
rendelkezniük, hogy testünk anyagcseréjét ideálisan szolgálják. Betekintést nyerjünk a fogyasztói társadalom élelmezés-ipari szakemberei által kialakított és a gazdasági rendszer által fenntartott étel addikció folyamatába. Ezért az élelmiszerbőség korában szükséges tudással kell rendelkeznünk, hogy a hozzáférhető élelmiszerek közül helyesen választhassunk. Szó lesz az új élelmiszerekről, a funkcionális - "feltuningolt" élelmiszerekről, az élelmiszer függőségeken át az élelmiszerek elsődleges, másodlagos tulajdonságai és élettani értékük. -
második fogás: Az ízek élettana - milyen jelentésük van az ízeknek, milyen élettani folyamatok kapcsolhatók hozzájuk? Miért vonzódunk, vagy éppen undorodunk egyes ízektől? Mit jelentenek az ízek a fogyasztóknak és ősi biológiai szabályok szerint működő testüknek?
-
desszert: kérdésék és válaszok - előre elküldött kérdésekre
szeretünk a legjobban válaszolni!
ELŐADÓ: Bóday Ádám, humán mikrobiom kutató, a Herbaferm cseppek megalkotója.
Részvételi díj:
- 30 000 Ft.
- Herbaferm fogyasztóknak -20% kedvezmény
Időpont:
- 2023.06.10. 09:00 - 17:00
Helyszín:
- 6724 Szeged, Vasas Szent Péter u. 5/C
Ha bármilyen kérdésed van az kurzussal kapcsolatban, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi e-mail címen: gyogykuckoshop@gmail.com